• Telefoon: 06 1948 2107
  • Email: contact@pchulpcastricum.nl

We houden het graag simpel

Heldere prijzen werken voor iedereen beter. Op deze pagina vindt u onze tarieven en voorwaarden duidelijk uitgelegd.
De Belastingdienst heeft PChulp Castricum vrijgesteld van BTW. De getoonde prijzen zijn dus all-in.

10,98
/ half uur


0,00
/ km

Enkele afspraak

Technische hulp aan huis binnen de gemeente Castricum. Tijdens deze afspraak zorgen we dat uw apparaat weer naar behoren werkt en leggen we u uit hoe u technische problemen in de toekomst kunt voorkomen.
Betaling geschiedt achteraf via iDeal, cash of pinbetaling. Annuleren is tot 24 uur vóór de afspraak kosteloos. Tarief wordt naar boven afgerond op halve uren. Binnen de gemeente Castricum (dus ook Limmen, Akersloot, De Woude en Bakkum) hanteren we geen voorrij- of boekingskosten. Als u woonachtig bent in een andere gemeente, bedragen de voorrijkosten €2,- per kilometer.

Strippenkaarten

Geniet van flexibele voorwaarden en voordelige tarieven als u vaker een afspraak maakt.

9,79
/ half uur


9%
korting

Pakket 3 uur

Technische hulp zoals u van ons gewend bent, nog voordeliger. U betaalt vooraf met cash, iDeal of pinbetaling het bedrag van €59,79 in plaats van €65,88 bij een reguliere afspraak. Dat komt neer op 9% korting.
Annuleren van uw afspraak is tot een uur van tevoren kosteloos en de strippenkaart kan afgerond op halve uren gebruikt worden.

8,64
/ half uur


21%
korting

Pakket 5 uur

Technische hulp zoals u van ons gewend bent, nog voordeliger. U betaalt vooraf met cash, iDeal of pinbetaling het bedrag van €86,39 in plaats van €109,80 bij een reguliere afspraak. Dat komt neer op 21% korting.
Annuleren van uw afspraak is tot een uur van tevoren kosteloos en de strippenkaart kan afgerond op halve uren gebruikt worden.

7,99
/ half uur


27%
korting

Pakket 8 uur

Technische hulp zoals u van ons gewend bent, nog voordeliger. U betaalt vooraf met cash, iDeal of pinbetaling het bedrag van €127,89 in plaats van €175,68 bij een reguliere afspraak. Dat komt neer op 27% korting.
Annuleren van uw afspraak is altijd kosteloos en de strippenkaart kan afgerond op halve uren gebruikt worden.

7,49
/ half uur


31%
korting

Pakket 10 uur

Technische hulp zoals u van ons gewend bent, nog voordeliger. U betaalt vooraf met cash, iDeal of pinbetaling het bedrag van €149,80 in plaats van €219,60 bij een reguliere afspraak. Dat komt neer op 30% korting.
Annuleren van uw afspraak is altijd kosteloos en de strippenkaart kan afgerond op halve uren gebruikt worden.Voordelen van een strippenkaart

Wanneer u een strippenkaart aanschaft, betaalt u tot wel 30% minder dan bij een reguliere afspraak. Ook is annuleren (afhankelijk van het gekozen pakket) tot 1 uur van tevoren, of zelfs altijd kosteloos. Een strippenkaart zorgt dus voor meer flexibiliteit en hetzelfde gemak van een afspraak aan huis. Een strippenkaart is persoonsgebonden en heeft geen vervaldatum. Een strippenkaart is géén abonnement en wordt niet automatisch verlengd.

Ondersteund door: